Ambasadorul acestei cauze nobile POTI FI CHIAR TU … dedica TIMP acestui proiect extraordinar ca sa fii PROTAGONISTUL unei POVESTI DE SUCCES!

Mesajul echipei noastre pentru fiecare dintre voi:
Ganduri bune pentru tine,

Asternem aceste randuri pe hartie din iubirea fata de tine si semenii nostri … citesti aceste randuri pentru ca mai exista si oameni carora le pasa de cei din jurul lor … iti vibreaza privirea cand vezi NEVOIA altora … lasi de la tine sa poti DARUI … macar ZAMBETE si SCLIPIRI in ochi, chiar si de EMOTII daca nu de REALIZARI

Pentru noi este important sa stim atat despre tine. Restul sunt detalii care in acest moment desavarsesc IUBIREA, COMPASIUNEA, ONESTITATEA – valorile tale ca OM!

Stii prea bine ca exemplul personal este cel care conteaza cu adevarat pentru dezvoltarea unor caractere sanatoase … te-ai intrebat vreodata ce exemplu esti pentru copilul tau, pentru vecinul tau, pentru seful tau … nu ca neaparat tu esti dator sa schimbi lumea, dar cel putin poti schimba CEVA!

Acum, in jud. BIHOR, loc. MADARAS se intampla un lucru nemaipomenit …

Constructia si amenajarea unui Centru RESPIRO pentru copiii cu dizabilitati – poate ai citit in presa … daca nu, iti spunem acum ca suntem ambasadorii acestei cauze si ne implicam trup si suflet in realizarea unui proiect pe cat de minunat pe atat de necesar, a carui baze au fost puse de o mana de oameni cu suflet mare!

VREM SA STII ca acest PROIECT este si despre tine (si tu ai putea deveni beneficiar al acestui centru … nu stim ce ne ofera ziua de maine).

Citeste mai multe

Ambasadori

John Doe

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

John Doe

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor