#Masterplast Romania

Prin produsele sale, Masterplast ofera solutii complete in domeniul termo si hidro-izolarilor, al invelitorilor pentru acoperis si al constructiilor usoare. Produsele sunt certificate TÜV si ISO, iar prin intermediul filialelor proprii si ale partenerilor, ajung atat pe piata europeana, cat si in afara acesteia. Compania isi dezvolta in mod constant tehnologiile de productie si isi largeste portofoliul de produse. Pe langa aceasta Masterplast este o companie responsabila din punct de vedere social, care manifesta grija si atentie fata de cei in nevoie.

Donatie: Tencuiala exterioara pentru cladire!

Site: www.masterplastgroup.com

E-mail: masterplast@masterplastsrl.ro

Telefon: +40.259.465.456

Testimonial: „Masterplast si-a luat angajamentul responsabilitatii sociale, Grupul implicandu-se activ intr-un numar mare de proiecte sociale, in protejarea mediului inconjurator, in sprijinirea educatiei copiilor, respectiv a tinerilor cu dizabilitati si cu autism.” – Simona Vuscan, Coordonator Resurse Umane, 07.04.2015!

 

#Ravenol Romania

Donatie:

Site: www.ravenolromania.ro

E-mail: office@zonalauto.ro

Telefon: +40 722.249.868

Testimonial: „Sprijinim Asociatia Piticot pentru ca ne pasa de semenii nostri si de copii care reprezinta viitorul societatii in care traim. Pentru ca un copil sa creasca si sa devina un om sanatos, din toate punctele de vedere, are nevoie de sustinere, de sfaturi, de cineva care sa ii indrepte pasii spre calea cea buna.” – Serban Trasnea, Director General, 08.04.2015!

#Communications Media 

Communications Media este o agentie de publicitate full-service din Oradea. Suntem pasionati si dependenti de publicitate de peste 15 ani. Intram in sevraj daca nu ne luam doza zilnica de idei creative, ad-uri misto sau telefoane cu clientii preferati.

Ne place sa facem de toate: de la campanii integrate la productie si print, de la video la neconventional, de la media si outdoor la PR, evenimente si proiecte de responsabilitate socials. Avem o retea extinsa de suporturi outdoor, atat pe plan local cat si in tara, care ofera clientilor nostri o vizibilitate crescuta in randul consumatorilor. Suntem hardworking si punem suflet in tot ce facem. Pentru noi fiecare client este unul special deoarece suntem de parere ca toti au dreptul la o promovare excelenta, iar noi asta facem.

Donatie: Postarea a 2 buc Afis (110×160 cm) pe display-uri in statii tramvai (Statie Gojdu, Statie Olosig – Oradea) pe perioada campaniei nr. scurt!

Site: www.facebook.com/CommunicationsMedia

E-mail: office@communications.ro

Telefon: +40.359.433.337; +40.0722.352.740

Testimonial: „Communications Media ia in serios responsabilitatea sociala si se implica atat in sprijinirea educatiei copiilor, cat si in proiecte sociale si cazuri particulare. Asta se vede si din evenimentele organizate de noi si proiectele in care ne-am implicat. Evenimentul Dar din dar se face sarbatoare organizat de noi in preajma Craciunului a avut ca beneficiari 300 de copii talentati, dar dezavantajati, de la scoala „Ioan Slavici” si Liceul „Onisifor Ghibu” din Oradea. A fost un proiect de suflet, organizat cu sprijinul Asociatiei Kiwanis Art Oradea, prin care am dorit atat sustinerea accesului la educatie pentru copiii defavorizati sau provenind din familii cu situatie materiala precara, cat si stimularea performantelor scolare si artistice ale acestora. Martisor pentru viata a fost un concert caritabil pentru Ana-Maria, o tanara care avea o tumoare cerebrala si spera sa urmeze un tratament foarte costisitor in strainatate. Prin acest eveniment, realizat tot in colaborare cu Asociatia Kiwanis Art, am creat awareness pentru cazul Ana-Mariei si am strans o parte considerabila din banii necesari tratamentului, dar am si promovat tinere talente locale. Anul acesta, Ana-Maria isi finalizeaza tratamentul si se simte atat de bine incat este din nou studenta. Tot din dorinta noastra de a sustine accesul tinerilor la educatie, ne-am implicat si in proiectul Elevul Promovat, prin care elevii cu posibilitati financiare mici pot beneficia de meditatii gratuite pentru BAC la matematica. Noi am contribuit prin faptul ca le-am oferit spatiul nostru primilor 30 de copii pentru pregatirile gratuite si le-am tiparit 300 de caiete speciale de matematica. – Diana Goga, Managing Partner, 30.04.2015!

 

#DIGI Oradea City Running Day

 Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza cea de-a 5-a editie a Semimaratonului International
” DIGI Oradea City Running Day”
Inscrie-te si tu la cel mai renumit concurs de alergare al toamnei din Transilvania.
Semimaratonul International „DIGI Oradea City Running Day” 2015 doreste sa atraga cat  mai multi sportivi amatori pasionati si dornici de miscare  din tara si strainatate, fapt pentru care probele de alergare  au fost diversificate, pentru a fi accesibile pentru toti doritorii de alergare.

Evenimentul se va desfasura in centrul istoric al orasului Oradea, iar startul va fi dat din Piata Ferdinand.

Site: www.digi-oradeacityrunningday.com

E-mail: info@oradeacityrunningday.ro

Telefon: +40 741.616.399

Testimonial: „Parteneriatul cu Asociatia Piticot s-a nascut din identificarea a doua obiective comune, si anume, de a promova un stil de viata sanatos si de a milita pentru un nivel ridicat al calitatii vietii, dar si de a dezvolta responsabilitatea sociala in randul cetatenilor.” – Deme Jozsef, 14.07.2015!